Rood kwik

"Exotische thriller in de beste Nederlandse traditie." - Tomas Ross
“Exotische thriller in de beste Nederlandse traditie.” – Tomas Ross

Rood kwik. Een thriller over Cuba, mannen, vrouwen, liefde, criminelen en gevaarlijke stoffen. Uitgeverij Signature.

Uit het persbericht:

Nederland heeft er een nieuw thrillertalent bij. Alwin van Ee heeft met zijn debuut Rood kwik een meeslepend en fascinerend boek geschreven, dat zich deels afspeelt in bruisend Cuba en deels in Nederland.
Een gespannen situatie in een Utrechtse fabriek zorgt ervoor dat Ruben Sender, specialist in gevaarlijke stoffen, op onderzoek wordt gestuurd. Hij komt daarbij meer te weten dan goed voor hem is.

Na deze explosieve klus stuurt zijn opdrachtgever hem naar Havana, om diens aanstaande echtgenote op te sporen. Het snoepreisje ontaardt in een spannende Cubaanse roadmovie wanneer maffiosi proberen Sender te vermoorden. En naar welke vrouw is hij eigenlijk op zoek? Terug in Nederland ontdekt Sender de ware samenhang tussen de gebeurtenissen.

Rood kwik is een explosieve thriller die je meevoert langs de meest verrassende locaties in Cuba en in Nederland, vooral veel herkenbare plekken in de woonplaats van de schrijver, Utrecht. Een aanrader voor iedereen die gefascineerd is door de Cubaanse cultuur. ISBN 9056721658.

Rood kwik is nog verkrijgbaar

Rood kwik is nog te bestellen bij de schrijver.